SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Bemis Wamilton Racing”: Kilpa-ajon tulevaisuus on sähköinen

Bemis Wamilton Racing on Valkealan uusi kilpa-ajopeli, jossa pelaaja ohjaa sähkökäyttöisiä kilpa-autoja. Pelissä on 15 erilaista rataa, joissa jokaisessa kilpailee kuusi tekoälyvetoista vastustajaa. Kilpailut koostuvat kolmesta kierroksesta ja radat tarjoavat monenlaisia teemoja ja ympäristöjä.

Pelissä on otettu huomioon sähköautojen erityispiirre: auton akku täytyy ladata kilpailun aikana. Lataus tapahtuu vähentämällä nopeutta ja jarruttamalla, joten pelaajien on suunniteltava tarkasti, milloin he voivat ajaa täydellä nopeudella, erityisesti pidemmillä suorilla.

Radat on varustettu tarkistuspisteillä, jotta pelaajat eivät voi ottaa oikoteitä. Jos oikoteitä käytetään, kierrosaika ei rekisteröidy lopputuloksiin. Pelaaja voi vaihtaa kamerakulmaa kolmen eri vaihtoehdon välillä pelin aikana ja pelissä on myös testialue, jossa pelaajat voivat kokeilla autonsa ominaisuuksia.

Bemis Wamilton Racing tukee Steam-saavutuksia ja niitä voi kerätä sekä testialueella että varsinaisissa kilpailuissa. Tulevaisuudessa peliin on suunniteltu lisää ratoja päivitysten muodossa.

Pelin Steam-sivu:
https://store.steampowered.com/app/2648890/Bemis_Wamilton_Racing

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu