SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Bit1-pelikilpailu kutsuu opiskelijat näyttämään taitonsa

Kotimaisen pelialan osaajat, huomio! Bit1-pelikilpailu kutsuu jälleen opiskelijatiimejä näyttämään kykynsä. Vuoden 2024 kisassa etsitään jälleen Suomen parasta opiskelijoiden kehittämää peliä. Ilmoittautuminen on nyt auki ja kaikki innokkaat tiimit voivat rekisteröityä mukaan viimeistään 14.4.2024.

Alkukarsinnat järjestetään eri puolilla Suomea huhtikuun aikana seuraavissa kaupungeissa: Jyväskylässä 23.4., Turussa ja Kajaanissa molemmissa 24.4., Rovaniemellä jo 11.4., sekä pääkaupunkiseudulla 23.4. Lisätietoja karsintojen tarkemmista paikoista ja aikatauluista päivitetään säännöllisesti, joten pysy kuulolla.

Mikäli haluatte, että teidän kaupungissanne järjestetään alkukarsinta, on nyt korkea aika ottaa yhteyttä oppilaitokseenne tai opiskelijajärjestöönne. Tavoitteena on laajentaa PreBit-tapahtumien verkostoa ja tarjota mahdollisuus osallistua mahdollisimman monelle.

Finaalitapahtuma huipentuu Espoossa toukokuun alussa, jossa parhaat tiimit mittelevät pääpalkinnosta ja tietenkin kunniasta nimetä vuoden opiskelijapeli.

Bit1-kilpailu tarjoaa näyttämön opiskelijoille esitellä pelejään alan ammattilaisille ja saada arvokasta palautetta. Tämän lisäksi tapahtuma on erinomainen tilaisuus verkostoitua tulevaisuuden kollegoiden ja pelialan konkareiden kanssa.

Kaikki finaaliin etenevät tiimit saavat ammattilaisten ohjausta ennen finaalia ja voittajatiimi kruunataan Finnish Game Awards -pystillä. Tämä on tilaisuutesi loistaa – älä jätä sitä käyttämättä!

Lue lisää kilpailun sivuilta:
https://www.bit1.fi/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu