SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Cities: Skylines 2” ei käytä Steam Workshopia modien jakamiseen

Cities: Skylines 2, jatko-osa suositulle kaupunkirakennuspelille, ei tule käyttämään Steam Workshopia modien jakeluun. Paradox Interactive on ilmoittanut foorumeillaan, että virallinen modienjakelukanava pelille tulee olemaan heidän oma palvelunsa, Paradox Mods.

Vaihtoehtoinen modijakelukanava voi olla pettymys monille, jotka ovat tottuneet Steamin helppokäyttöisyyteen. Kuitenkin Paradoxin mukaan uuden alustan käyttöönotto mahdollistaa konsolipelaajillekin modien saatavuuden. Yhtiö korostaa, että oma alusta mahdollistaa myös “integroidun pelikokemuksen” modien ympärille.

Tällä hetkellä Paradox Modsin kirjastossa on satoja modeja alkuperäiseen Cities: Skylines -peliin, kun taas Steam Workshopissa niitä on kymmeniä tuhansia. Muiden Paradoxin pelien, kuten Hearts of Iron 4, modikirjasto on palvelussa huomattavan suuri, yli 30 000 modia.

Cities: Skylines 2:n modityökalut ja Paradox Mods -integraatio eivät ole valmiita pelin lokakuun 24. päivän julkaisuun mennessä. Paradox kertoo, että “pelin sisäinen editori” on vielä betavaiheessa ja se julkaistaan “lyhyen ajan kuluttua julkaisun jälkeen”.

Samassa tiedotteessa Paradox varoitti myös pelaajia odottamaan suorituskykyongelmia Cities: Skylines 2:n lanseerauksessa ensi viikolla.

Lue lisää PC Gamerista:
https://www.pcgamer.com/cities-skylines-2-wont-use-steam-workshop-for-mod-sharing/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu