SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Cities: Skylines II” -kehittäjät kommentoivat pelin suorituskykyongelmia

Cities: Skylines II on suunniteltu tulevaisuuden laitteistoa silmällä pitäen ja sen on tarkoitus tarjota enemmän yksityiskohtia ja syvyyttä kuin edeltäjänsä. Kehittäjät ilmoittivat kuitenkin aikaisemmin tässä kuussa, etteivät ole saavuttaneet asettamiaan suorituskykytavoitteita. Tämä on herättänyt huolta peliyhteisössä ja nyt kehittäjät ovat antaneet lisätietoja suunnitelmistaan parantaa pelin suorituskykyä.

Suoritusongelmat eivät ole syvällä pelin perustassa, joten parannukset ovat mahdollisia. Ongelmat liittyvät pelin renderöintiin ja visuaalisten efektien, kuten syvyysterävyyden, globaalin valaistuksen ja volyymivalaistuksen laadun alentaminen voi parantaa suorituskykyä merkittävästi. Jos kohtaat alhaisen kuvataajuuden, suositellaan seuraavia toimenpiteitä: näytön resoluution pienentäminen 1080p:ksi, syvyysterävyyden ja volyymivalaistuksen poistaminen käytöstä sekä globaalin valaistuksen vähentäminen.

Julkaisun jälkeen on tarkoitus julkaista useita pieniä korjauspäivityksiä sekä todennäköisesti yksi suurempi päivitys. Kehittäjät ovat tunnistaneet joitakin ongelmia, jotka liittyvät tiettyihin laitteistokokoonpanoihin ja pyrkivät poistamaan pelistä nykivyyttä ja optimoimaan GPU-suorituskykyä.

Kehittäjät työskentelevät myös uusien skaalausratkaisujen parissa. Tällä hetkellä pelissä on tuettuna AMD FSR1, mutta suunnitteilla on tuoda tulevaisuudessa tuki myös FSR2:lle ja DLSS2:lle.

Pelin suorituskykytavoite on saavuttaa vähintään 30 kuvaa sekunnissa, sillä tämä on riittävä kuvataajuus kaupunginrakennuspelissä. Kehitystyö jatkuu tavoitteen saavuttamisen jälkeenkin, mutta kehittäjät eivät näe tarpeelliseksi asettaa tavoitteeksi korkeampaa kuvataajuutta.

Vaikka jotkut PC-kokoonpanot kohtaavat suorituskykyongelmia, kehittäjät eivät koe tätä peliä kaatavaksi ongelmaksi. Peli julkaistaan suunnitellusti ja kehitystyö jatkuu julkaisun jälkeen.

Lue lisää tiedotteesta Paradox Interactiven keskustelualueelta:
https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/performance-post-release-plans-goals.1603449/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu