SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Clash of Clans” ja “Clash Royale” nyt virallisesti saatavilla tietokoneille

Supercellin suositut mobiilipelit Clash of Clans ja Clash Royale ovat nyt virallisesti saatavilla tietokoneille Google Play Gamesin (beta) kautta. Uutinen tulee, kun molemmat pelit ovat olleet pitkään saatavilla vain mobiilialustoille.

Stuart McGaw, Clash of Clansin yleinen johtaja, kommentoi asiaa seuraavasti: “Haluamme asettaa pelaajat kaiken keskiöön. Pelaajat ovat toivoneet PC-versiota ja uskomme, että monet heistä tulevat nauttimaan Clash-peleistä entistä enemmän tällä uudella alustalla.”

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Supercell tukee virallisesti kahta peliään PC-alustalla. Yhtiö toivoo, että muutos tuo Clash-peleihin lisää pelaajia ja antaa nykyisille pelaajille uusia tapoja pelata. Google Play Gamesin kautta pelaajat voivat nyt nauttia näistä peleistä hiiren ohjauksella, optimoiduilla grafiikoilla ja suorituskyvyllä, joka vastaa korkeatasoista pelikokemusta.

Lataus tapahtuu Google Playn kautta tietokoneella ja pelattavuus on sama kuin mobiiliversiossa. Käyttäjät voivat kirjautua molemmille alustoille Supercell ID:n avulla, joka tallentaa kaiken pelissä saavutetun edistyksen riippumatta siitä, kummalla alustalla peliä pelaa.

Yksi huomioitava seikka on, että samalla tilillä ei voi pelata sekä tietokoneella että puhelimella samanaikaisesti. Jos peli avataan toisella laitteella, käyttäjä kirjautuu automaattisesti ulos toiselta. Lisäksi pelit tukevat poikkialustaista peliä, jolloin voit pelata muiden Supercell-pelaajien kanssa eri alustoilla.

Pelin hankinta on ilmaista, kuten mobiiliversiossakin, mutta pelinsisäisiä ostoksia voi tehdä halutessaan. Google Play Games on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmälle, eli Mac- ja Linux-käyttäjät jäävät tässä vaiheessa ulkopuolelle.

Supercell ei ole vielä varmistanut, tulevatko muut pelit kuten Hay Day, Brawl Stars ja Boom Beach saataville PC:lle. Yhtiö sanoo, että jokainen pelitiimi tekee omat päätöksensä pelaajien ja pelin parhaaksi. PC-versio on kehitetty Supercellin omien Clash of Clans ja Clash Royale -tiimien toimesta ja he myös pyörittävät pelin live-versiota, kuten mobiilissakin.

Supercell korostaa, että heillä on vahva historia mobiilipeleissä ja että mobiili tulee jatkossakin olemaan heidän keskeinen alustansa. Kuitenkin yhtiö on avoin myös muille alustoille, kuten tämä uusi PC-lanseeraus osoittaa. Tämä muutos on merkittävä askel Supercellille, sillä se laajentaa yhtiön pelien saatavuutta ja tarjoaa pelaajille uusia tapoja nauttia suosituista peleistä.

Lue lisää Supercellin sivuilta:
https://supercell.com/en/news/clash-games-live-on-pc/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu