SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Clip Studio Paint 3.0: paremmat animaatio-ominaisuudet ja tehostettu käyttöliittymä

Suosittu grafiikkaohjelma Clip Studio Paint on julkaissut version 3.0, joka on nyt ladattavissa käyttäjille eri alustoilla, mukaan lukien Windows, macOS, iPad, iPhone, Galaxy, Android ja Chromebook. Tämä päivitys tuo mukanaan joukon uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka tekevät luomisprosessista entistäkin nautittavampaa ja energisempää, riippumatta siitä, työskenteletkö kuvituksen, sarjakuvien, webtoonien tai animaation parissa.

Päivityksen 3.0 myötä käyttäjät saavat käyttöönsä kehittyneitä 3D-malleja, jotka auttavat luonnosteluvaiheessa, sekä uusia suodattimia, kuten kromaattisen aberration, jotka viimeistelevät työn. Lisäksi päivitys tuo mahdollisuuden käyttää kerroskompositioita (layer comps) ja tukea WebP-formaatille, mikä on hyödyllistä erityisesti web-käyttöön. Käyttäjät voivat nyt myös tallentaa aikajanaesityksiä pienemmässä tiedostokoossa.

Käyttöoikeuksien osalta nykyiset kuukausi- ja vuosisuunnitelman tilaajat sekä Update Pass -käyttäjät voivat päivittää uusimpaan versioon ilman lisäkustannuksia. Perpetual-lisenssin (kertamaksu) omistajat, jotka käyttävät versiota 2.0 tai aiempaa Windowsilla tai macOS:lla, voivat ostaa Update Pass -lisäosan tai saada alennuksen päivityksestä versioon 3.0. Lisäksi ikuisen lisenssin versio 3.0 on myynnissä alkaen tänään.

Päivitys 3.0 sisältää kaikki vuodesta 2023 alkaen lisätyt ominaisuudet sekä lukuisia uusia parannuksia. Esimerkiksi 3D-toiminnot ovat entistä monipuolisempia: käyttäjät voivat nyt liittää kohteita tiettyihin vartalon osiin 3D-piirroshahmoissa, säätää raajoja erikseen ja hyödyntää entistä enemmän kehon muodon mukautusvaihtoehtoja. Uusien suodattimien, kuten normaalikarttageneraattorin ja ääniraidan scrubbing-toiminnon, myötä luomistyökalut ovat entistä monipuolisemmat.

Lisäksi uusi Clip Studio Comic -fontti, joka on kehitetty yhteistyössä Iwata Co., Ltd:n kanssa, tarjoaa sarjakuvien, mangoiden ja webtoonien tekijöille ihanteellisen kirjasintyypin, joka tuo teksteihin käsin kirjoitetun tuntuman.

Uudistettu Clip Studio Paint Ver. 3.0 ei ainoastaan laajenna työkaluvalikoimaa vaan myös tehostaa työskentelyprosessia, mikä tekee siitä välttämättömän päivityksen kaikille alustan käyttäjille.

Lue lisää Clip Studio Paintin sivuilta:
https://www.clipstudio.net/en/news/202403/14_01/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu