SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Clip Studio Paint julkaisee version 3.0 maaliskuussa 2024

Clip Studio Paint, suosittu digitaalisen taiteen ohjelmisto, julkaisee maaliskuussa 2024 uuden version 3.0. Tämä versio sisältää useita merkittäviä päivityksiä ja uusia ominaisuuksia, jotka on suunnattu erityisesti 3D-mallinnukseen ja animaatioon.

Uuden version keskeisiä parannuksia ovat esimerkiksi entistä monipuolisemmat 3D-ominaisuudet. Käyttäjät voivat nyt tuoda VRM-tiedostoja, joita käytetään 3D-avatarina ja VTuber-malleina, sekä hyödyntää parannettuja 3D-piirroshahmoja. Lisäksi on mahdollista tuoda normaalikarttoja, jotka tuovat yksityiskohtaisia tekstuureja piirroksiin.

Työnkulun tehostamiseksi Clip Studio Paint 3.0 tarjoaa uusia kerroskomp-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat eri kerrosasetusten luomisen ja niiden välillä vaihtamisen. Tämä helpottaa muun muassa erilaisten versioiden hallintaa ja vientiä.

Tekstin käsittelyssä on lisätty uusia toimintoja, kuten tekstin asettelu ympyrän muotoon ja fonttien hakutoiminto. Animaatio-ominaisuuksia on myös parannettu intuitiivisemmaksi ja mukaan on tuotu muun muassa ääniraidan scrubbaus-toiminto.

Version 3.0:n hankkimiseen on useita vaihtoehtoja. Uudet käyttäjät voivat ostaa ohjelman suoraan tai hyödyntää erikoistarjouksia, kuten ilmaisen version 3.0:n, kun he ostavat version 2.0:n pysyvän lisenssin. Nykyisillä käyttäjillä on mahdollisuus päivittää alennettuun hintaan tai käyttää vuosittaista Update Passia, joka tarjoaa jatkuvat päivitykset ja uudet ominaisuudet.

Clip Studio Paintin PRO-versio 3.0 tulee maksamaan 54 dollaria, kun taas EX-versio on hinnoiteltu 237 dollariin. Päivitykset vanhemmista versioista ovat saatavilla alennettuun hintaan. Lisäksi ohjelman käyttäjät voivat jatkaa vanhempien versioiden käyttöä ja ne tulevat saamaan tarvittavat vakauspäivitykset.

Uudet ominaisuudet ja päivitykset on suunniteltu vastaamaan erityisesti digitaalisen taiteen tekijöiden ja animaattorien tarpeisiin, tuoden lisää työkaluja ja joustavuutta luovaan prosessiin.

Lue lisää Clip Studion sivuilta:
https://www.clipstudio.net/en/news/202311/22_01/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu