SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Digital Extremes ja Nitro Games tuovat “Warframe”-pelin mobiilikäyttäjille

Warframe, suosittu toimintatäyteinen scifi-peli, on nyt saatavilla iOS-laitteille, ja Android-versio on luvassa myöhemmin tänä vuonna. Tämän julkaisun myötä pelaajat voivat nyt kokea Warframe-universumin liikkeellä ollessaan. Digital Extremes ja Nitro Games ovat yhteistyössä tuoneet pelin mobiilialustoille, tavoitteenaan tarjota saumaton ja korkealaatuinen pelikokemus kosketusnäytöllisille laitteille.

Jussi Tähtinen, Nitro Gamesin toimitusjohtaja, korostaa tiimin sitoutumista sujuvaan mobiilipelikokemukseen ja odottaa innolla pelaajapalautetta. Warframe on vuosien saatossa kasvanut monipuoliseksi peliksi, jossa on laaja valikoima tehtäviä, maailmoja ja hahmoja. Uudet ja vanhat pelaajat voivat nyt liittyä muiden alustojen pelaajien seuraan ristiinpelattavuuden ja ristialustatallennuksen ansiosta, mikä mahdollistaa pelin jatkumisen eri laitteilla.

Digital Extremes toivottaa iOS-pelaajat tervetulleiksi Warframe-yhteisöön ja korostaa yhteistyötä Nitro Gamesin kanssa, joka jakaa heidän pelaajalähtöisen kehitysfilosofiansa. Mobiilipelaajille on tarjolla uusi aloituspaketti, joka sisältää Aeolak-aseen, Maxed Serration Modin ja 100 Platinumia, pelin premium-valuuttaa. Tämä paketti on saatavilla myös muiden alustojen pelaajille. Lisäksi kaikki Warframe-pelaajat saavat ensimmäisenä kirjautumispäivänään Bombyx Syandanan ja kolmen päivän Affinity-boostin.

Warframe tuo nyt toimintaa ja seikkailua mobiililaitteiden kämmenelle, tarjoten uusia mahdollisuuksia pelin rikkaassa maailmassa liikkumiseen ja tutkimiseen.

Lue lisää Nitro Gamesin sivuilta:
https://www.nitrogames.com/warframeios/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu