SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Dungeon Crawl”: Uusi peliprototyyppi kaipaa käyttäjäpalautetta

Helsinkiläinen Errant Pixel Software on julkaissut uuden selaimessa pelattavan peliprototyypin nimeltä “Dungeon Crawl” ja pyytää nyt pelaajilta palautetta pelin kehittämiseksi. Pelissä pelaajan tehtävänä on edetä yhä syvemmälle tyrmän kerroksiin seikkailijaryhmän kanssa. Ryhmän jäsenet ja kohtaamasi liittolaiset generoidaan satunnaisesti. Hahmot, jotka menettävät kaikki terveyspisteensä, menettävät tajuntansa määräajaksi, ja heillä on kasvava riski kuolla pysyvästi.

Pelissä ei ole tällä hetkellä äänimaailmaa. Ohjaus tapahtuu WASD-näppäimistöllä liikkumiseen, Q ja E näppäimillä kääntymiseen ja välilyönnillä taistelutilan vaihtamiseen. Hahmojen tietoja voi tarkastella klikkaamalla niiden muotokuvia ja taitoja voi siirtää hahmolta toiselle avautuvan valikon kautta.

Errant Pixel Software toivoo, että pelaajat antaisivat palautetta pelistä käyttämällä heidän julkaisemaansa palautekyselyä. Peli kehittyy palautteen perusteella, ja kehittäjät haluavat varmistaa, että pelikokemus vastaa pelaajien toiveita ja tarpeita. Palautekysely on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat auttaa pelin kehittämisessä.

Dungeon Crawl Prototype itch.io:ssa:
https://errant-pixel-software.itch.io/dungeon-crawl-prototype

Palautekysely:
https://forms.gle/QoBPXhvGU4bFDggE6

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu