SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Eerick Yaku ja Flower Hospitalin arvoitukset odottavat “Death to Eerick: The Prologue”:ssa

Pahisananas on julkaissut “Death to Eerick: The Prologue”:n. Peli kietoutuu Eerick Yakuun, joka on joutunut onnettoman sattumuksen kohteeksi ja päätyy Flower Hospitalin synkkiin käytäviin. Selviytymispeli tarjoaa pelaajalle monimutkaisia valintoja, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja tarjoavat erilaisia loppuratkaisuja. Pelin kehittäjät korostavat sen tarjoavan noin kolmen tunnin mittaisen pelikokemuksen.

Pelin värikäs ja persoonallinen piirrostyyli on herätetty eloon pelihahmoissa, jotka tuovat mukanaan omat ainutlaatuiset tarinansa ja persoonallisuutensa. “Death to Eerick: The Prologue” ei ole pelkkä selviytymispeli; se on myös tarina valinnoista ja seurauksista. Tämä point-and-click -pelin muoto haastaa pelaajat ratkomaan pulmia ja tekemään päätöksiä nopeasti, sillä Eerickin kohtalo on heidän käsissään.

Pelin kehittäjätiimi on ilmoittanut, että “Death to Eerick: The Prologue” on vain esimakua siitä, mitä tuleva täysversio, “DEATH TO EERICK”, tulee tarjoamaan. Kehittäjät ovat myös korostaneet, että vaikka peli onkin kauhugenressa, siinä on vahva komedian ja mysteerin sävy, mikä tekee siitä monipuolisen kokemuksen erilaisille pelaajille.

“Death to Eerick: The Prologue” on nyt avoinna seikkailunhaluisille pelaajille, jotka ovat valmiita sukeltamaan Eerick Yakuun epäonnisessa maailmassa ja ohjaamaan hänet turvaan – tai kohtamaan hänen kohtalonsa synkissä käytävissä.

Lataa peli itch.io:sta:
https://pahisananas.itch.io/death-to-eerick-the-prologue

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu