SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Uusi RPG-peli nimeltä “Fallen Ninja” on julkaistu 11. lokakuuta 2023. Pelissä pelaajat astuvat rohkean ninjan saappaisiin, joka matkaa läpi erilaisten teemoitettujen karttojen, kuten metsien ja luolien. Pelin päävihollinen, Mordenai, on vanginnut arvokkaita aarrearkkuja ja pelaajan tehtävänä on löytää ja kukistaa tämä paha herra jokaisella tasolla.

Vaikka Mordenai on heikentynyt pomo, hänellä on useita erityisiä hyökkäyksiä, kuten taikamiekka ja pääkallomyrsky. Hänen armeijansa on kuitenkin erittäin vahva. Mordenain kukistamisen jälkeen maaginen portti katoaa ja pelaaja voi kerätä aarrearkun ja päättää tason. Jokaisella tasolla on myös yksi salainen sininen kristalli, jonka löytäminen tuo pelaajalle Steam-saavutuksen.

Pelaajan ninjahahmolla on perustaisteluun miekka ja kilpi sekä 20 tavallista nuolta ja 8 räjähtävää nuolta jokaista tasoa varten. Lisäksi pelaajalla on käytössään 20 terveyspotionia. Jos pelaaja kuolee, taso alkaa alusta. Pelissä on seitsemän erilaista teemakarttaa ja useita aseita.

Fallen Ninja Steam-sivu:
https://store.steampowered.com/app/2619570/Fallen_Ninja

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu