SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“FC Royale: Soccer Heroes”: Korttipohjainen taistelu jalkapallon maailmassa

Oululainen Superhit Games on julkaissut Google Play -kauppaan on uuden jalkapallopelin nimeltään FC Royale: Soccer Heroes. Siinä pelaajat pääsevät kokemaan jalkapallojoukkueen managerin roolin uudella tavalla. Pelissä yhdistyvät korttipohjainen strategia ja Battle Royale -elementit, tarjoten ainutlaatuisen kokemuksen jalkapallofanien keskuudessa.

FC Royale erottuu perinteisistä jalkapallopeleistä siten, että pelaajat rakentavat ja kehittävät omaa joukkuettaan käyttämällä erilaisia sankarikortteja. Korttien avulla pelaajat voivat lisätä hahmoja pelikentälle otteluiden aikana, mikä mahdollistaa taktisten suunnitelmien toteuttamisen reaaliajassa. Pelin voittaa se joukkue, joka ensimmäisenä saavuttaa kolme maalia. Voitto palkitaan arkkujen muodossa, jotka sisältävät satunnaisia sankarikortteja, kolikoita ja jalokiviä.

Pelin stadionominaisuus antaa mahdollisuuden parannella omaa stadionia ja kannattajajoukkoja, mikä auttaa pelaajia voittamaan vastustajansa. Lisäksi peliin on luvassa taktiikkaelementtejä, kuten avauskokoonpanon valitseminen ja ohjeiden antaminen pelaajille. Nämä ominaisuudet ovat kuitenkin vasta kehitteillä.

FC Royale tarjoaa myös reaaliaikaisen moninpelin, jossa pelaajat kohtaavat tekoälyn ohjaamia vastustajia ja myöhemmissä päivityksissä muita pelaajia. Moninpeliominaisuus on suunniteltu vastaamaan pelaajan taitotasoa, joten peli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille.

Pelin kehittäjät korostavat, että FC Royale ei sisällä liiallista väkivaltaa, vaan keskittyy jalkapallon moninaisuuteen ja strategiaan. Heidän pitkän aikavälin tavoitteenaan on jatkaa pelin kehittämistä uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla.

Lataa peli itsellesi Google Playsta:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Superhit.FCRoyale

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu