SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Finnish Game Jamiin rekisteröityminen on nyt avoinna

Suomen pelialan harrastajat ja ammattilaiset kokoontuvat jälleen vuoden 2024 Finnish Game Jam -tapahtumaan, joka järjestetään 26.-28. tammikuuta. Tämä vuosittainen pelikehitystapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitumiseen, uusien taitojen oppimiseen ja luovaan yhteistyöhön. Osallistujat luovat yhdessä pelejä intensiivisen viikonlopun aikana.

Liput ovat nyt saatavilla tapahtuman verkkosivuilla. Jos haluamasi paikkakunnan tapahtumaa ei vielä ole listattu, suosittelemme pitämään silmällä tapahtuman verkkosivuja, sillä uusia tapahtumapaikkoja lisätään vielä. Tähän mennessä tapahtumapaikkoja on vahvistettu jo ainakin Kuopiossa, Pietarsaaressa ja Rovaniemellä.

Lisäksi on mahdollista rekisteröidä oma tapahtumapaikka Global Game Jamin verkkosivuston kautta. Kysymykset tiettyjä tapahtumapaikkoja koskien voi lähettää kyseisen tapahtumapaikan Eventbrite-sivun yhteystietojen kautta. Yleisempiä tiedusteluja voi osoittaa Finnish Game Jamin sähköpostiosoitteeseen.

Finnish Game Jam ry, joka on perustettu vuonna 2010, on tapahtuman takana oleva yhdistys. Se on osa kansainvälistä Global Game Jam -verkostoa, ja sen päätapahtuma kokoaa yhteen pelialan osaajia ja harrastajia luomaan ja jakamaan ideoita pelikehityksen parissa.

Rekisteröidy Finnish Game Jamiin Eventbritessä:
https://www.eventbrite.fi/o/finnish-game-jam-ry-6802261839

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu