SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Flax Engine päivittää lisenssiehtoja ja lisää ominaisuuksia 1.7-versiossa

Flax Engine on julkaissut uuden päivityksen, joka sisältää useita uusia ominaisuuksia, kuten kankaiden fysikaalisen simuloinnin ja Behavior Trees -järjestelmän. Päivitys sisältää yli 1 419 sitoumusta ja 233 yhdistettyä vetopyyntöä.

Lisenssiehdot ovat myös päivittyneet käyttäjäystävällisempään suuntaan. Aiemmin lisenssiä oli mahdollista perua tai lopettaa, mutta tämä mahdollisuus on nyt poistettu. Lisäksi lisenssin muuttamiseen on asetettu rajoituksia: jatkossa lisenssiehtoja voidaan muuttaa enintään kerran kalenterineljänneksessä. Käyttäjillä on myös mahdollisuus jatkaa vanhan lisenssiversion käyttöä, jos uusi versio ei sovi heidän tarpeisiinsa.

Uuden päivityksen myötä moottorin suorituskyky on parantunut, erityisesti suurissa projekteissa. Fysiikkasimulaatio tukee nyt tuhansia aktiivisia kappaleita ja skriptien sekä näyttelijöiden luonti on siirretty Job Systemin kautta suoritettavaksi, mikä parantaa suorituskykyä.

Editoriin on tehty useita parannuksia, kuten uusia työkaluja plugin-projektien luomiseen ja sisältöselaimen käyttöliittymään. macOS-käyttäjille on tarjolla parannettu editori, joka sisältää useita korjauksia ja uusia ominaisuuksia.

Flax Engine jatkaa kasvuaan ja on sitoutunut tarjoamaan säännöllisiä päivityksiä moottoriinsa. Uusia päivityksiä on luvassa jatkossakin ja ne sisältävät sekä suuria että pienempiä ominaisuuksia ja parannuksia.

Lue lisää:
https://flaxengine.com/blog/flax-1-7-released/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu