SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Frayspace” – Nopeatempoinen ammuskelu, jossa täysin tuhoutuva areena

Frayspace, uusi nopeatempoinen ja fysiikkapohjainen avaruusareenataistelupeli, on juuri julkaistu. Pelaajat ottavat toisistaan mittaa täysin tuhoutuvissa kartoissa, käyttäen hyödykseen useita taistelualuksia ja laajaa asevalikoimaa. Pelin areenoilla on uniikkeja ympäristövaaroja, jotka lisäävät taisteluihin jännitystä.

Peli on helppo oppia ja vaikea hallita. Pelaajat voivat haastaa ystävänsä “kaikki vastaan kaikki” -taisteluun tai muodostaa joukkueita useissa pelitiloissa – mukaan lukien deathmatch, viimeinen mies pystyssä, lipunryöstö ja valloitus. Myös tekoälyvastustajat tarjoavat haastetta.

Frayspacessa kaikki pelitilat ovat pelattavissa jaetulla näytöllä jopa neljän pelaajan kesken, mutta chaos deathmatch -tilassa voi olla mukana jopa kahdeksan pelaajaa yhdellä jaetulla näytöllä. Peli tukee myös Steam Remote Playta, joten etäpelit onnistuvat ongelmitta.

Mekaniikat ovat pelissä keskeisessä roolissa. Jokaisella taistelualuksella on uniikit ominaisuudet, kuten terveys, kilpi, nopeus ja asevahinko. Aluksilla on aktiivinen kilpi, joka voi torjua vihollisten iskut, mutta sen tehokas käyttö vaatii oikea-aikaista toimintaa. Aseet aiheuttavat erilaista vahinkoa sekä terveydelle että kilvelle. Aseen valinta on tärkeää, sillä kilpi puolittaa terveydelle aiheutetun vahingon. Kartalta löytyy monenlaisia tehosteita, kuten ajanhallinta, iskuaalto ja ydinpommi, joita voi käyttää hyväkseen.

Pelin avainominaisuuksia ovat muun muassa nopeatempoinen pelaaja vastaan pelaaja -taistelu kaksisuuntaisilla ohjaimilla, paikallinen moninpeli jaetulla näytöllä neljälle ja kahdeksalle pelaajalle chaos deathmatch -tilassa, fysiikkapohjaiset taistelualusten ohjaukset, täysin tuhoutuvat kartat, yhdeksän taistelualusta aktiivisilla kilpimekaniikoilla, monipuolinen asevalikoima ja tehosteet, sekä useita pelitiloja. Peli tarjoaa myös muokattavia asetuksia, kuten vahinko, tulitauko ja uudelleensyntyminen.

Frayspace:n Steam-sivu:
https://store.steampowered.com/app/1973100/Frayspace/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu