SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Freeride-lumikelkkasimulaattori “Sledders” tarjoaa aitoa talviurheilun jännitystä

Virtuaalisen lumikelkkailun ystäville on tarjolla uutta herkkua: kuopiolaisen Hanki Gamesin peli Sledders, realistinen lumikelkkasimulaattori, on nyt ennakkojulkaisuna Steamissa. Sledders vie pelaajat aitoon talvimaisemaan hyödyntäen tarkkaa fysiikkapohjaista mallinnusta ja tarjoten pelaajille mahdollisuuden kokea lumikelkkailun hurma avoimessa maastossa.

Sledders erottuu edukseen tarjoamalla laajan pelialueen, jossa pelaajat voivat kokea lumikinosten läpi paahtamisen, vuoristojen valloittamisen ja kilpailun huipulle pääsystä. Pelin kartta sisältää jyrkkiä mäkiä, vuoria, tiheästi puita ja avoimia alueita, jotka odottavat pelaajien tutkimista. Kartan koko on hämmästyttävä – matka kulmasta toiseen on pitkä, tarjoten loputtomasti tutkittavaa.

Sleddersin lumimaisema on suunniteltu mahdollisimman realistiseksi. Tämä tarkoittaa, että pelaajien on hiottava taitojaan selviytyäkseen pehmeässä lumessa, joka käyttäytyy eri tavoin kuin muut alustat. Pelaajien on hallittava painonsiirtoja, kaarrosliikkeitä, vastaohjausta ja muita taitoja hallitakseen kelkkaa vaikeissa olosuhteissa.

Erityisen houkuttelevaa Sleddersissa on sen moninpelitoiminto, joka mahdollistaa yhdessä ajamisen ja kilpailemisen ystävien kanssa. Yhteisöllisyys ja samanhenkisten kelkkailijoiden kohtaaminen eri puolilta maailmaa lisäävät pelikokemuksen syvyyttä.

Sleddersin kehittäjät ovat myös vihjanneet tulevista laajennuksista, jotka sisältävät uusia karttoja ja parannuksia. Tämä lupaa pelin faneille jatkuvasti uudistuvaa pelikokemusta.

Sledders ennakkojulkaisuna Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2486740/Sledders/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu