SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Galactic Counselors” strategiapeli saapuu Steamiin

Steam-pelipalveluun on saapunut uusi strategiapeli “Galactic Counselors”, joka vie pelaajat kauas tulevaisuuteen, vuoteen 4000 jälkeen ajanlaskun alun. Ihmiskunta on laajentanut valtakuntaansa koko aurinkokunnan laajuiseksi, perustaen siirtokuntia eri planeetoille. Vuosisatojen saatossa nämä siirtokunnat ovat julistautuneet itsenäisiksi, mutta nyt Maa haluaa palauttaa entisen valtansa ja yhdistää ihmiskunnan alueet jälleen yhdeksi suureksi imperiumiksi. Tämä pyrkimys on johtanut mittaviin konflikteihin planeettojen välillä.

Pelaajat astuvat “Galactic Counselors” -pelissä neuvonantajien rooliin, joiden tehtävänä on ohjata planeettoja hallitsevia yksinvaltiaita, Supremeja, voittoon näiden välisissä taisteluissa. Jokaisella Supremella on oma persoonallisuutensa, mikä vaikuttaa heidän päätöksentekoonsa ja kysymyksiin, joita he pelaajalta kysyvät. Pelaajan antamat neuvot voivat määrätä, milloin on oikea hetki hyökätä vihollisen kimppuun ja milloin on parempi pidättäytyä taistelusta.

“Pelissä korostuu strateginen ajattelu erityisesti sotilaallisten konfliktien yhteydessä. Pelaajien tulee valmistautua taisteluihin, joissa kentällä voi olla satoja sotilaita. Taistelun kulku voi muuttua merkittävästi riippuen siitä, hyökkääkö vihollinen jalkaväellä vai tuoko se taistelukentälle vaikkapa mahtavia mechoja tai käynnistääkö se orbitaalipommituksen. Pelaajan rooli on neuvoa hallitsijaa valitsemaan oikea strategia, mutta taistelun alkaessa hänen on vain seurattava tilanteen kehittymistä sivusta.

“Pelissä on neljä pelattavaa fraktiota ja neljä erilaista johtajaa, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen persoonallisuutensa, mikä tuo lisähaastetta ja vaihtelua pelikokemukseen. Lisäksi pelissä on useita erilaisia biomeja, joissa taistelut käydään, sekä saavutuksia ja tilastoja, joita pelaajat voivat kerätä pelin edetessä.

“Galactic Counselors” tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa syvälle taktiseen pelimaailmaan, jossa jokainen päätös voi vaikuttaa galaktisen vallan tasapainoon.

Galactic Counselors Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2842360/Galactic_Counselors/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu