SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Galactic Counselors” vie pelaajat galaktisen hallitsijan neuvonantajan rooliin

Pelaajat pääsevät nyt strategisten päätösten äärelle uudessa AcroGamesin Galactic Counselors -pelissä, jossa he toimivat neuvonantajina galaktisen hallitsijan hovissa. Peli sijoittuu vuoteen 4000, aikaan, jolloin ihmiskunta on levittäytynyt ja perustanut siirtokuntia Aurinkokunnan eri planeetoille. Vuosisatojen saatossa nämä siirtokunnat ovat itsenäistyneet Maasta ja sen ylimmästä hallitsijasta, mikä on johtanut laajamittaisiin galaksien välisiin sotiin.

Pelaajan tehtävänä on arvioida oman fraktionsa hallitsijan näkemyksiä ja päättää, tulisiko niitä noudattaa vai ei. Tämä asettaa pelaajan merkittävään asemaan fraktion selviytymisen kannalta, vaikka hänellä ei olekaan täydellistä valtaa.

Pelissä on neljä pelattavaa fraktiota, joilla kullakin on oma johtajansa. Kunkin johtajan persoonallisuus vaikuttaa heidän päätöksentekoonsa. Peli on suunniteltu siten, että sen oppii helposti, mutta sen hallitseminen vaatii taitoa. Galactic Counselors tarjoaa eeppisiä reaaliaikaisia taisteluja, joissa sadoittain sotilaita ottaa yhteen. Lisäksi pelissä on erilaisia biomeja planeettataisteluihin sekä saavutuksia, joita pelaajat voivat tavoitella.

Galactic Counselors saatavilla nyt itch.io:sta:
https://acrogames.itch.io/galactic-counselors

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu