SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Games Now! Game Jam – Spring 2024 pelit nyt testattavana

Games Now! Game Jam Kevät 2024 on saavuttanut päätöksensä ja nyt kaikki 18 kilpailuun lähetettyä peliä ovat avoimesti testattavissa ja arvioitavissa. Tämä vuotuinen tapahtuma, joka kerää yhteen pelinkehittäjiä eri puolilta maailmaa, on jälleen kerran osoittautunut luovuuden ja innovaation juhlaksi. Tänä vuonna siirryttiin käyttämään hybridimallia, mikä mahdollisti osallistumisen sekä paikan päällä että etänä, tuoden yhteen kansainvälisiä tiimejä ja sekoittaen eri pelialan kouluja.

Tämänvuotisen jam-teeman (“Messing”, suom. sotkeminen, sekoilu) ympärille rakennetut pelit kattavat laajan kirjon peligenrejä ja -ideoita, jotka on suunniteltu ja toteutettu intensiivisen viikonlopun aikana. Osallistujat ovat saaneet tukea ja ohjausta sekä Games Now! -yhteisöltä että yhteistyökumppaneilta, mukaan lukien ammattilaiset HypeHype Helsingin toimistosta ja eri pelikoulujen kampuksilta.

Tapahtuman aikana osallistujat ovat voineet hyödyntää matchmaking-palvelua, joka on auttanut muodostamaan monipuolisia tiimejä eri taustoista ja taidoista. Tämä on rohkaissut uudenlaisten ideoiden syntymistä ja antanut osallistujille mahdollisuuden oppia toisiltaan.

Nyt, kun pelit ovat valmiina ja saatavilla testattavaksi, yleisöllä on mahdollisuus tutustua tuoreisiin luomuksiin ja antaa palautetta kehittäjille. Tämä on arvokasta sekä pelien kehityksen että tekijöiden oppimiskokemuksen kannalta. Parhaat pelit valitaan esiteltäväksi Helsingissä pidettävässä taidenäyttelyssä toukokuussa 2024, tarjoten tekijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden saada työnsä esille suurelle yleisölle.

Games Now! Game Jam – Spring 2024 on jälleen kerran todistanut, että pelinkehitys on voimakkaasti yhteisöllinen ja rajat ylittävä ala, joka kukoistaa uusien ideoiden ja yhteistyön myötä.

Testaa jamin pelejä osoitteessa:
https://itch.io/jam/games-now-jam-spring2024/entries

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu