SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Get Funded! alkaa tänään – apua rahoituksen hankintaan

Tänään käynnistyy “Get Funded!” -tapahtuma, joka tarjoaa tietoa ja tukea pelialan yrityksille ja start-upeille rahoitusmahdollisuuksien löytämiseksi. Neogames Finland järjestää nyt viidettä kertaa tämän täyden päivän kestävän seminaarin, jossa käsitellään sekä julkisten että yksityisten rahoituslaitosten tarjoamia vaihtoehtoja.

Tapahtuma striimataan suorana lähetyksenä YouTubessa kello 9–16, sisältäen 45 minuutin tauon lounaalle kello 12.15. Päivän aikana kuullaan asiantuntijoita muun muassa Business Finlandista, Sisu Game Venturesista, Avancesta, Nitro Gamesista sekä Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelmasta. Lisäksi esillä ovat AVEK, Finnvera ja Suomen Patentti- ja Rekisterihallitus. Tapahtuma tarjoaa myös paikallisten pelialan aloitteiden esittelyjä Espoosta ja Kajaanista.

Tapahtuman isännöi HypeHype heidän Helsingin pääkonttorillaan, mutta sitä voi seurata myös verkossa IGDA Finlandin järjestämän live-lähetyksen kautta.

Tämä on tilaisuus pelialan ammattilaisille ja aloitteleville yrittäjille saada tietoa ja neuvontaa rahoitusmahdollisuuksista sekä kehittää liiketoimintaansa Suomessa.

YouTube Live Streamissa puheenvuorot starttaavat noin klo 9:20.

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu