SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

GitHub Copilot Chat laajentaa saatavuuttaan myös yksittäisille käyttäjille

GitHub on ilmoittanut, että sen kehittäjille suunnattu Copilot Chat -työkalu on nyt saatavilla myös yksittäisille käyttäjille. Aiemmin beta-vaiheessa ollut palvelu oli tarjolla vain tiimi- ja yritysasiakkaille. Copilot Chat yhdistää alkuperäisen, tekoälypohjaisen Copilot-koodausavustajan ja ChatGPT:n ominaisuudet.

Copilot Chat toimii sekä Visual Studio Codessa että Visual Studio 2022:ssa laajennusten kautta. Se hyödyntää kehittyneitä luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) menetelmiä ja tarjoaa kehittäjille luonnollisella kielellä kirjoitettuja vastauksia ja tukea suoraan tuetuista editoreista ja integroiduista kehitysympäristöistä (IDE). Tämä mahdollistaa kehittäjien keskittymisen koodausprosessiin ilman, että heidän tarvitsee selata dokumentaatiota tai etsiä tietoa verkkofoorumeilta.

Työkalu tarjoaa myös muita ominaisuuksia, kuten reaaliaikaista ohjausta, koodianalyysiä ja turvallisuusongelmien korjaamista. Esimerkiksi Copilot Chat ehdottaa turvallisuuspaikkoja avoimen lähdekoodin projekteille, mikä on merkittävää tietoturvahaasteiden yleistyessä.

Käyttääkseen beta-vaiheessa olevaa Copilot Chat -työkalua, käyttäjillä on oltava voimassa oleva GitHub Copilot -tilaus. Lisäksi Visual Studio Code -käyttäjien on oltava kirjautuneina samaan GitHub-tunnukseen, joka on yhdistetty GitHub Copilot -tilaukseen.

Lisätietoa Copilot Chat -työkalusta ja sen käytöstä löytyy GitHubin virallisesta dokumentaatiosta (ENG).
https://docs.github.com/en/copilot/github-copilot-chat/using-github-copilot-chat

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu