SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Great Houses of Calderia”: uusi suurstrategiapeli aateliselämästä

Vastajulkaistussa Great Houses of Calderiassa pelaajat pääsevät sukeltamaan feodaaliseen suurstrategiapeliin, jossa keskiössä ovat perhedynamiikat ja tarinankerronta. Pelin kehittäjä, oululainen Resistance Games, on luonut peliympäristön, joka ammentaa inspiraationsa Välimeren renessanssista. Pelaajat ottavat ohjat Calderian myyttisen provinssin hallitsevista aatelissuvuista, joilla on päämääränään kaapata alueen vallanhimoisen varakuninkaan valtaistuin.

Pelissä ei ohjata vain yhtä hahmoa, vaan koko suvun jäseniä, joiden persoonallisuudet ja ominaisuudet muuttuvat elämän tapahtumien myötä. Tärkeäksi nousee kyky hallita sukujohtajia ja heidän kapinallisia perheitään, määrätä perheenjäsenet keskeisiin tehtäviin ja hallinnoida heidän aikaansa. Jokaisen hahmon persoonallisuus ja luonteenpiirteet vaikuttavat roolijaon onnistumiseen.

Great Houses of Calderia tarjoaa mahdollisuuden tehdä kriittisiä päätöksiä taisteluiden ja suurten diplomaattisten tapahtumien aikana, kuten avioliittojen, rauhanneuvottelujen ja arvonimien jakamisen yhteydessä. Taistelut käydään reaaliaikaisessa taktisessa yksikköjen hallintajärjestelmässä. Uudet arvonimet eivät ole saavutettavissa pelkästään taistelukentällä, vaan vaativat tasapainon diplomaattisen neuvokkuuden, juonittelun ja kukoistavan kaupankäynnin välillä.

Calderian fantastinen maailma, sen legendat ja myytit muotoutuvat pelaajan toiminnan myötä, luoden loputtomia tarinoita. Pelaaja voi määritellä perheensä perinteet, arvot ja päämäärät, tarjoten rajattomat mahdollisuudet luoda ainutlaatuista historiaa. Peli sisältää myös itsenäisen modifiointityökalun, jonka avulla pelaajat voivat luoda tai kokea kiehtovia tarinoita pelin sisällä.

Pelille on tarjolla julkaisualennus, joka päättyy 16. toukokuuta, ja peli on saatavilla 40 prosentin alennuksella hintaan 14,70 euroa. Peli on laajennettavissa ja personoitavissa, tarjoten pelaajille moniulotteisen kokemuksen Calderian aatelisen elämän ytimessä.

Peli saatavilla nyt Steamista:
https://store.steampowered.com/app/1812910/Great_Houses_of_Calderia/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu