SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Haku puhujaksi IGDA Finlandin Leadership Day -tapahtumaan nyt avoinna

Suomen pelialan kehityksen edistämisjärjestö, IGDA Finland, kutsuu asiantuntijoita ja pelialan ammattilaisia osallistumaan vuotuiseen Leadership Day -tapahtumaansa, joka järjestetään 30. syyskuuta 2024. Tapahtuman tavoitteena on tarjota tietoa ja keskustelua peliteollisuuden yritysrakenteista, tiimien välisestä dynamiikasta sekä työkulttuureista, jotka ovat keskeisiä laadukkaiden pelien kehittämisessä.

Tänä vuonna Leadership Day keskittyy erityisesti johtajuuden eri osa-alueisiin, mukaan lukien tiimien rakentaminen, muutosjohtaminen, monimuotoisuus, tasa-arvo ja inklusiivisuus (DEI), saavutettavuus, yrityskulttuuri, mentorointi, yritysvastuu (CSR), sidosryhmien hallinta, etätiimien ja -yritysten johtaminen, yhteisöhallinta, konfliktien ratkaisu sekä sijoittaja- ja kustantajasuhteet. Lisäksi tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden syventää tietämystä ulkoistamisesta ja muista johtamiseen liittyvistä aiheista, jotka puhujat kokevat itselleen merkityksellisiksi.

Puhujahaku on nyt avoinna, ja IGDA Finland toivottaa tervetulleeksi hakemukset kaikilta, jotka haluavat jakaa osaamistaan ja kokemuksiaan edellä mainituista aiheista. Puhujaehdokkaiden on lähetettävä hakemuksensa viimeistään 7. kesäkuuta 2024. Jos sinulla on idea esitelmälle, pikapuheiden sarjalle tai paneelikeskustelulle, mutta kaipaat vielä hiomista, IGDA Finlandin tiimi tarjoaa tukea ja neuvontaa.

Lisätietoja tapahtumasta, osallistumisohjeista ja ilmoittautumisesta löytyy IGDA Finlandin verkkosivuilta:
https://www.igda.fi/leadership-day

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu