SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Hay Day” palaa Kiinan App Storeen neljän vuoden tauon jälkeen

Supercellin suosittu maatilasimulaattori Hay Day on palannut Kiinan Apple App Storeen neljän vuoden tauon jälkeen. Peli poistettiin alun perin heinäkuussa 2020, kun Kiinan pelisääntelyviranomainen, National Press and Publication Administration, aloitti laajamittaisen kampanjan lisensoimattomia pelejä vastaan. Tuolloin poistettiin yli 2 500 mobiilipeliä, mukaan lukien Hay Day, joka oli tuottanut Kiinassa yhteensä 20,3 miljoonaa dollaria ja saavuttanut 7,8 miljoonaa latausta.

Hay Dayn paluu markkinoille tapahtui 15. toukokuuta paikallistetun version myötä, jonka julkaisijana toimii Supercellin emoyhtiö Tencent. Kiinassa julkaistavien pelien on täytettävä tiukat sisältövaatimukset ja hankittava pelilisenssi, mikä oli osasyynä pelin aiempaan poistoon.

Tämä paluu on merkittävä osa Supercellin strategiaa, sillä yritys pyrkii vahvistamaan asemaansa globaalilla pelimarkkinalla. Supercellin ensimmäinen peli, Hay Day, julkaistiin alun perin vuonna 2012 ja se on edelleen yksi yhtiön tunnetuimmista peleistä, vaikkakin myynti on viime vuosina hiipunut. Paluun myötä Supercell toivoo elvyttävänsä pelin suosiota Kiinan markkinoilla.

Lue lisää PocketGamer.biz:stä:
https://www.pocketgamer.biz/asia/news/84022/hay-day-returns-to-china-after-four-year-absence/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu