SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Housemarque perustaa pääkonttorin Helsingin keskustaan

Housemarque, Suomen vanhin pelialan yritys ja osa PlayStation Studios -perhettä, on ilmoittanut avaavansa yhden Pohjoismaiden moderneimmista pelialan pääkonttoreista Helsingin keskustassa, Korkeavuorenkatu 37:ssä, vuoden 2024 loppuun mennessä. Uuden toimitilan tavoitteena on olla paitsi kunnianosoitus yhtiön pitkälle pelialan historialle, myös eturintamassa pelialan innovaatioita ja luovuutta edistämässä.

Uudessa pääkonttorissa panostetaan työympäristöön, joka tukee sekä innovatiivista että kestävää työskentelyä. Toimitilat sisältävät huippuluokan kokoustiloja, äänistudioita, testausalueita sekä hyvinvointiin keskittyviä tiloja. Housemarque pyrkii houkuttelemaan maailman parhaita pelikehittäjiä yhdistämällä pohjoismaiset arvot ja avoimen luovuuden työkulttuurissaan.

Yritys on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen, ja uusi toimitila tulee olemaan esimerkki vihreistä arvoista teknologian kehityksen rinnalla. Tavoitteena on edistää pelialan innovaatioita samalla kun otetaan huomioon planeetan hyvinvointi.

Lue lisää:
https://housemarque.com/news/2023/10/3/housemarques-new-house

Muokkaus 18:24: lisätietoja sijainnista.

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu