SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Hyperdrive Inn” demossa satunnaisuus tuo jännitystä seikkailuun

Kaustislainen Horsefly Games on julkaissut pelattavan demon pelistään Hyperdrive Inn. Kyseessä on seikkailupeli, joka tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen kokemuksen jokaisella pelikerralla. Peli yhdistää satunnaistetun sisällön, vahvan tarinan ja visuaalisen ilmeen. Pelaajat ohjaavat Ainoa, nuorta naista, joka etsii kadonnutta isäänsä, Mr. Hilbertiä. Pelissä on odotettavissa erikoisia hahmoja, haastavia pulmia ja kiehtovia ympäristöjä.

Hyperdrive Inn on suunniteltu moninkertaiseen läpäisemiseen. Jokainen pelikerta tarjoaa uusia yhteyksiä pelin tasojen välillä, mikä luo jatkuvasti uusia seikkailuja. Satunnaistettu tasoasettelu takaa, että jokainen pelikerta on erilainen.

Seikkailupelit ovat kehittyneet vuosikymmenten aikana. Hyperdrive Inn jatkaa tätä perinnettä yhdistämällä peliin pulmia ja tarinankerrontaa. Pelin satunnaistamiselementti tuo genreen uutta ilmettä, samalla kun peli pyrkii säilyttämään seikkailupelien perinteisen hyvän tarinan ja hahmojen vuorovaikutuksen.

Hyperdrive Innin grafiikka perustuu skannattuihin kangasnäytteisiin, mikä tuo peliin persoonallisen ilmeen ja kunnioittaa itäeurooppalaista animaatioperinnettä. Pelin ääniraita ammentaa suomalaisesta kansanmusiikista, mikä tuo peliin oman ainutlaatuisen tunnelmansa.

Lataa demo Steamista:
https://store.steampowered.com/app/2561260/Hyperdrive_Inn/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu