SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

IGDA Finlandin Leadership Day -tapahtuman videot nyt katsottavissa

Vuoden 2023 Leadership Day järjestettiin Helsingin BioRexissä 11. syyskuuta. IGDA Finland kiittää sponsoreitaan, puhujiaan ja vapaaehtoisiaan, jotka tekivät tapahtuman mahdolliseksi. On aina hienoa nähdä peliyhteisön kokoontuvan yhteen jakamaan kokemuksiaan ja intohimoaan pelejä kohtaan.

Leadership Day on tuonut yhteen pelialan johtajuuden huippunimet. Tämä kansainvälinen tapahtuma keskittyy siihen, miten yritykset, tiimit ja työkulttuurit rakentuvat parempien pelien luomiseksi. Ensimmäinen konferenssi pidettiin vuonna 2019 ja yhteisön tuella tapahtumasta pyritään tekemään vuosittainen pelialan johtajuuden foorumi. Pelialan yritysten sisäiset toimintatavat ja kulttuurit ovat pelikehityksen vähiten dokumentoituja osa-alueita. Leadership Day tarjoaa mahdollisuuden oppia ja haastaa pelialan johtajuuden kärkeä alan huippuosaajien kautta.

Tämän yksipäiväisen tapahtuman ohjelma koostuu ajatuksia herättävistä puheenvuoroista sekä verkostoitumismahdollisuuksista. IGDA järjestää myös Mentorship Cafe -tilaisuuden, jossa osallistujat voivat laajentaa ammatillista verkostoaan. IGDA Finland toimii voittoa tavoittelemattomana ja konferenssi on mahdollistettu vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden ansiosta.

Työ ensi vuoden tapahtuman parissa on jo käynnissä. Voit ilmoittautua saadaksesi tiedotteita tulevista päivämääristä, puhujahausta ja lipunmyynnistä.

Tapahtuman esitykset ja paneelikeskustelut ovat katsottavissa verkkosivuilla:
https://www.igda.fi/leadership-day

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu