SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Inescapable: No Rules, No Rescue” testaa ihmismielen äärimmäisyyksiä

Uudella pelijulkaisulla “Inescapable: No Rules, No Rescue” pannaan koetukselle ihmismielen rajoja ainutlaatuisella tavalla. Peli vie pelaajat trooppiseen paratiisisaareen, joka kääntyy nopeasti painajaiseksi, kun selviää, että osallistujat on kidnapattu mukaan kieroutuneeseen tosi-tv-formaattiin. Ei sääntöjä, ei pelastusta, mutta voittajalle luvassa on 500 000 dollaria.

Peli kyseenalaistaa sosiaalisen median luoman kulttuurin ja tutkii, mihin ihminen on valmis menemään saavuttaakseen mainetta, vaurautta tai omien himojensa täyttymystä. Kun kaikki säännöt poistetaan yhtälöstä, on odotettavissa, että osallistujien todelliset luonteet ja arvot paljastuvat armottomalla tavalla.

Pelissä on useita eri tarinanhaaroja, jotka avaavat monimutkaisia psykologisia kerroksia sekä juonen että hahmojen osalta. Äärimmäisen monipuolinen hahmokaarti tarjoaa jännittäviä kohtaamisia ja tilanteita, jotka ovat ääninäyteltyjä ammattilaisten toimesta. Peliä vauhdittaa lisäksi täysmittainen alkuperäissoundtrack, jossa on mukana musiikkia tunnetuilta säveltäjiltä Shinji Hosoe ja Matias Lehtoranta.

“Inescapable: No Rules, No Rescue” on nyt saatavilla Steamin pelikaupassa:
https://store.steampowered.com/app/2170520/Inescapable_No_Rules_No_Rescue/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu