SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Internetin syövereissä taistellaan: uusi strategiapeli “IAH: Internet War” yhdistää koodaamisen ja kybersodan

Turkulainen Vitali Kirpu on julkaissut Steamissa demon pelistään “IAH: INTERNET WAR”, joka yhdistää strategisen ajattelun, ohjelmoinnin ja kybersodankäynnin ainutlaatuisella tavalla. Kyseessä on vuoropohjainen reaaliaikastrategiapeli, joka vie pelaajat internetin syövereihin taistelemaan hakkereita vastaan ja hallitsemaan kyberavaruutta.

Yksinpelitilassa on tarjolla kaksi erilaista pelimoodia: nopeatempoista toimintaa tarjoava ‘Arcade Mode’ ja rogue-lite-kampanjatila, joka tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita. Pelaajat voivat kehittää bottiarmeijaansa yli miljoonalla eri tavalla, mikä takaa taisteluiden monipuolisuuden ja strategiset mahdollisuudet.

‘IAH: INTERNET WAR’ erottuu edukseen myös monipuolisen bottiarsenaalinsa ansiosta. Pelissä on yli sata ainutlaatuista bottia, joita pelaajat voivat komentaa taisteluissa. Botit yhdistävät vuoropohjaisen ja reaaliaikaisen taktiikan, luoden uudenlaisen pelikokemuksen. Lisäksi pelissä on mukana sandbox-tila, jossa pelaajat voivat kokeilla ja hioa strategioitaan ja AI-skriptejään räätälöidyssä ympäristössä.

Erityisen kiinnostava ominaisuus pelissä on ‘Script vs. Script’ (SvS) -taistelumoodi, jossa pelaajat voivat käyttää ohjelmointikieliä, kuten Pythonia, C#:ää ja Javaa, luodakseen omia AI-skriptejään ja mitellä niiden tehokkuutta muissa pelaajissa vastaan. Tämä tekee pelistä erinomaisen valinnan niin ohjelmointitaitoisille kuin strategiapelien ystävillekin.

“IAH: INTERNET WAR” tarjoaa myös globaaleja turnauksia, joissa pelaajat voivat kilpailla toisiaan vastaan ja voittaa oikeita palkintoja. Pelin demo on saatavilla ja pelaajat voivat lisätä pelin toivelistalleen sekä seurata sen kehitystä saadakseen viimeisimmät päivitykset ja uutiset pelistä.

Demo ladattavissa Steamista:
https://store.steampowered.com/app/304770/IAH_INTERNET_WAR/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu