SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Isop0dyssey”: uusi sukellus merenpohjan seikkailuihin

Isop0dyssey on sandbox-seikkailupeli, jossa pelaajat sukeltavat merenpohjan roskien saastuttamaan maailmaan ja ottavat ohjat isopodina, pienoisena äyriäisenä, joka elää syvänmeren pimeydessä. Peli sijoittuu Abyss Cityyn, viimeiseen merenpohjan kaupunkiin, joka on rakennettu syvänmeren haudan reunalle ja joka elää pinnan maailman jätteistä. Kaupunki on jakautunut eriarvoiseen yhteiskuntaan, jossa isopodit ovat sekä välttämätön osa logistiikkaverkostoa että sorrettu vähemmistö.

Pelaajan roolina on isopodina rikkoa tämä sorron kierre, taistella tiensä vapauteen ja kunniaan osallistumalla kaupungin alamaailman laittomiin katuajojen mestaruuksiin. Peli haastaa pelaajat kohtaamaan korruptoituneet virkamiehet, jotka hallitsevat niin kaupungin kaduilla kuin laittomissa kilpailuissakin, eivätkä he anna valtansa horjua helposti.

Isop0dyssey tarjoaa seikkailun, jossa yhdistyvät realistinen kalankäsittely, kilpa-ajo, pulmapelit ja sosiaaliset suhteet pelin hahmojen kanssa. Pelaajat voivat tutkia syvänmeren yhteiskunnan salaisuuksia, kohdata värikkäitä mereneläviä ja paljastaa tarinoita, jotka yhdistävät Abyss Cityn sekä sen ylä- että alapuolella olevat maailmat. Isop0dyssey on kutsu tutkia syvänmeren syvyyksiä ja kohdata sen asukkaiden kohtaamia haasteita ja seikkailuja.

Lisää Isop0dyssey toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2410700/Isop0dyssey/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu