SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

JAMK-opiskelijoiden luomat pelit saatavilla Steamissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) pelikehitystiimit ovat julkaisseet uusia pelejä DemoLabin projektina. Opiskelijat ovat käyttäneet kokonaisen lukukauden näiden pelien kehittämiseen, ja nyt tulokset ovat nähtävillä. Tänä syksynä julkaistut pelit ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia pelikokemuksia.

Harmony in the Wild” on avoimen maailman seikkailupeli, jossa pelaaja ohjaa nuorta kettua. Pelissä tutkitaan luonnon tasapainoa ja selvitetään luonnon kuoleman mysteeriä. Pelaajat voivat tutkia metsiä ja selviytyä jääalueilla suorittaen erilaisia tehtäviä.

Last Minute Shopping” on ensimmäisen persoonan kaupassaselviytymispeli, jossa pelaajat navigoivat sekavassa ja satunnaisesti generoidussa huonekaluliikkeessä. Pelin fyysinen komedia ja epävakaa ympäristö luovat kaoottisen kokemuksen.

Bugger Off!” on tornipuolustuspeli, jossa pelaajat johtavat erikoiskoulutettujen sammakoiden joukkoa. Pelaajien tulee torjua jatkuvasti vaikeutuvia hyönteishyökkäyksiä, mukaan lukien kestäviä pomoja.

Damaaz the Barbarian Warlock” on nopeatempoinen yksinpeli, jossa pelaajat ohjaavat barbaari-noitaa. Pelissä yhdistyvät Beat ’em Up -toiminta ja tumma fantasia, ja se on visuaalisesti inspiroitu miekka ja magia -tyylisestä taiteesta.

Nämä pelit ovat saatavilla ilmaiseksi ja ne ovat tutustumisen arvoisia kaikille peliharrastajille ja JAMKin pelikehityksen seuraajille.

Pelit Steamissa:
https://store.steampowered.com/publisher/JamkGames/list/115429

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu