SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“JellyCod” palauttaa klassisten räiskintäpelien ytimen

Jellivaara on ilmoittanut uuden toimintapelinsä, JellyCodin, julkaisusta. Peli on suunniteltu tuomaan pelaajat takaisin aikoihin, jolloin ensimmäisen persoonan ammuntapelit olivat yksinkertaisempia ja keskittyivät ystävien kesken pelaamiseen. Peli vaikuttaa olevan vielä varhaisessa vaiheessa.

JellyCod tarjoaa mahdollisuuden ottaa aseeksi kertatulilaukeavat kiväärit erityisessä “vain kivääreillä” -tilassa tai kilpailla klassisessa Search & Destroy -pelissä, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan. Ensimmäinen joukkue, joka vie kahdeksan kierrosta, voittaa pelin. Tämä tekee pelistä erittäin kilpailullisen, ja taktiikka, ajoitus sekä taito ovat keskeisiä elementtejä.

JellyCod edustaa pelimaailman nykyistä trendiä palata yksinkertaisempien, mutta syvällisten pelikokemusten pariin. Se ei pyri tarjoamaan ylenpalttista grafiikkaa tai monimutkaisia juonikuvioita, vaan keskittyy perusasioiden tekemiseen hyvin: tarjoamaan hauskan, haastavan ja kilpailullisen pelikokemuksen.

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu