SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kalevalan henget ja jumalat kohtaavat pelaajat “Versebound”:n haastavassa demossa

Lahtelaisen Conifer Digitalin uusi suomalaisen mytologian innoittama peli Versebound on nyt saatavilla demoversiona. Pelissä pelaajat sukeltavat Kalevalan maailmaan, jossa he taistelevat lukuisia mytologisia olentoja vastaan. Peli yhdistää uniikilla tavalla roguelike-genren elementit ja suomalaisen kansanperinteen.

Pelin keskiössä on voimasanojen käyttö ja niiden avulla kohtalon kahleiden murtaminen. Pelaajat kohtaavat vihollislaumoja, haastavia pomoja ja kokevat vaarallisia koettelemuksia tutkiessaan itse suunniteltuja ympäristöjä. Jokainen tappio opettaa ja auttaa rakentamaan optimaalisen pelityylin, jossa sanat ovat todellista voimaa.

Verseboundin päähenkilöt ovat Kalevalan traagisia hahmoja, joille annetaan mahdollisuus vapautua tutuista tragedioistaan. Pelaajat ohjaavat sankareitaan kohti vapautta finno-karjalaisen mytologian henkien ja jumalten asettamien esteiden läpi.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu tuhansien mytologisten olentojen voittaminen, erikoisminipomojen sielujen kerääminen ja aseiden vahvistaminen näillä sieluilla. Pelaajat voivat kokeilla erilaisia aseita ja runoja luodakseen suosikkikokoonpanonsa. Pelissä on myös haastavia pomoja ja käsin suunniteltuja karttoja, joissa pelaajat etsivät päivityksiä ja salaisuuksia.

Demo ei sisällä kaikkia pelihahmoja, mutta tarjoaa aitoa roguelike-kokemusta, jossa metaprogresiota ei ole. Musiikista vastaa dungeon synth -artisti Elyvilon, ja pelin tunnelmaa syventää satojen säkeiden käyttö John Crawfordin vuoden 1888 Kalevala-käännöksestä.

Täysversion julkaisusuunnitelmiin kuuluu pelin edistymisen laajentaminen uusilla ominaisuuksilla, lisätasoilla, aseilla, runoilla, pelattavilla hahmoilla ja koettelemuksilla. Lisäksi luvassa on parannuksia ohjaukseen, ääniin, käyttöliittymään sekä pelin optimointiin.

Lataa Verseboundin demo Steamista:
https://store.steampowered.com/app/2672520/Versebound/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu