SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kauhukirjailija Alan Wake astuu Dead by Daylightin maailmaan

Alan Wake, suosittu videopelihahmo ja kauhukirjailija, on nyt osa Dead by Daylight -pelin hahmokaartia. Tämä peli, joka tunnetaan erilaisten kauhuhahmojen yhdistelmästä, on ottanut Wake’n mukaan pelin monipuoliseen tarjontaan. Alan Wake on tunnettu Remedy Entertainmentin luomasta samannimisestä pelisarjasta ja hänen tarinansa on laajentunut useisiin peleihin vuodesta 2010 lähtien.

Sam Lake, Remedy Entertainmentin luova johtaja, ilmaisi innostuksensa Alan Waken tuomisesta Dead by Daylightiin, korostaen kahden kauhukokemuksen yhteensopivuutta. Alan Waken hahmo pelissä perustuu näyttelijä Ilkka Villin ulkonäköön, ja Matthew Porretta tuo hahmon äänen eloon pelissä. Porretta on äänittänyt useita uusia repliikkejä peliin sekä osallistunut pelin markkinointimateriaalien, kuten erilaisten trailerien, luomiseen.

Alan Wake tuo peliin kolme uutta hahmon etua (Perk). Ensimmäinen näistä on “Valon Mestari”, joka lisää liikkumisnopeutta taskulampun käytön aikana ja hidastaa väliaikaisesti tappajaa, mikäli tämä sokaisee hänet. Toinen etu, “Valaistuksen Siunaus”, mahdollistaa Boon Totemin luomisen, mikä auttaa pelaajia näkemään generaattoreiden ja arkun auroja kartalla. Kolmas etu, “Deadline”, kasvattaa taitotestien esiintymistiheyttä ja vähentää niistä koituvaa rangaistusta, kun Alan on vahingoittunut.

Alan Waken tarina jatkuu Dead by Daylightin sumuisessa maailmassa, tuoden mukanaan uutta sisältöä ja pelikokemuksia. Hänen ainutlaatuiset kykynsä ja tarinansa rikastuttavat pelin jo ennestään laajaa hahmokirjoa.

Lue lisää Dead By Daylight pelin sivuilta:
https://deadbydaylight.com/news/welcome-alan-wake/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu