SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kauhupeli “Bozalleth’s Curse” saapuu ennakkojulkaisuna

Pelikehittäjä AzatotGames julkaisee ensimmäisen persoonan kauhupelinsä “Bozalleth’s Curse” Early Access -versiona 9. lokakuuta 2023. Peli keskittyy Marian tarinaan, joka joutuu kohtaamaan menneisyytensä synkät varjot kahdeksan vuoden takaisen traagisen onnettomuuden jälkeen.

Ennakkojulkaisuversion nykytilassa pelaajat voivat suorittaa pelin ensimmäisen näytöksen kokonaisuudessaan. Tehtäviin kuuluu muun muassa viestien kerääminen, hahmojen kanssa keskustelu ja avainten etsiminen oviin, samalla kun pelaajien on väisteltävä ja piilouduttava hirviöiltä.

Kehittäjät pyytävät pelaajayhteisön palautetta pelin parantamiseksi ja virheiden korjaamiseksi. Lopullinen versio pelistä tulee sisältämään lisää animaatioita välivideoissa, uusia pelimekaniikkoja ja täydellisesti viimeistellyn tarinan.

Pelin erikoispiirteitä ovat dynaaminen valaistus, joka ei pelkästään valaise ympäristöä vaan voi myös sammua epämukavimmissa hetkissä. Valaistuksen lisäksi pelissä on syvällisiä dialogeja ja valintamahdollisuuksia, jotka vaikuttavat pelimaailman kohtaloon ja hahmojen asenteeseen pelaajaa kohtaan.

Sisältövaroitus: Peli sisältää väkivaltaisia ja jännittäviä elementtejä, minkä vuoksi se ei sovellu kaikille pelaajille. Kehittäjät suosittelevat tutustumaan pelin luokituksiin ja kuvauksiin ennen ostamista.

Pelin hinta ei muutu Early Access -vaiheen jälkeen ja se pysyy saatavilla Steamissa ja sosiaalisessa mediassa pelaajayhteisön palautetta varten. AzatotGames toivoo, että peli olisi ennakkojulkaisuvaiheessa noin yhden vuoden ajan, ennen kuin se julkaistaan lopullisessa muodossaan.

Bozalleth’s Curse Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2264490/Bozalleths_Curse/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu