SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kävele ja pelaa: “WalkScape” yhdistää roolipelielementit liikuntaan

WalkScape on uudenlainen mobiilipeli, joka yhdistää MMORPG-elementit kävelyyn. Se tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka eroaa perinteisistä AR-peleistä. WalkScape hyödyntää askelmittaria GPS:n sijaan, mikä mahdollistaa pelaamisen missä tahansa ilman sijaintitietojen jakamista. Peli sisältää laajan fantasiamaailman, jossa pelaajat voivat tutkia, kerätä esineitä, käyttää crafting-systeemiä ja kohdata NPC-hahmoja. Moninpeliominaisuudet mahdollistavat esineiden myymisen ja kilpailun muiden pelaajien kanssa.

Erityistä pelissä on, ettei siinä ole mainoksia tai mikromaksuja, tarjoten näin keskeytyksettömän pelikokemuksen. WalkScape on kehitetty Dart-ohjelmointikielellä Flutter-alustan päällä ja sen backend-ratkaisut ovat myös Dart-pohjaisia. Pelin verkkosivut on rakennettu Reactilla ja NextJS:llä.

Pelin kehittäjä on ilmoittanut ensimmäisen suljetun betaversion julkaisupäiväksi 18. tammikuuta. Lisätietoja pelistä, sen ominaisuuksista ja rekisteröitymisestä beta-versioon löytyy pelin virallisilta verkkosivuilta. Kehittäjä on myös avannut mahdollisuuden osallistua pelin suomenkieliseen käännöstyöhön, johon voi tutustua erikseen määritellyllä käännöstyökalun verkkosivulla.

Lue lisää pelin sivuilta:
https://walkscape.app/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu