SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kehittäjät voivat nyt julkaista pelejä Discord-alustalla

Discord avaa ovensa kolmansien osapuolien kehittäjille, tarjoten mahdollisuuden luoda ja julkaista pelejä suoraan alustalleen. Tämä kehitys on osa laajempaa Discord Activities -toimintojen kehittämistä, joka alkoi viime joulukuussa. Tuolloin Discord esitteli ensimmäiset 19 toimintoa, jotka sisälsivät pelejä ja vuorovaikutteisia kokemuksia, ja nyt yritys pyrkii laajentamaan tätä valikoimaa entisestään.

Discordin uusi Embedded App SDK (Software Development Kit) antaa ulkopuolisten kehittäjien tuoda omat sovelluksensa ja pelinsä Discord-yhteisön saataville. Tämä liike avaa uusia ovia kehittäjille esitellä luomuksiaan maailmanlaajuiselle yleisölle, tarjoten samalla mahdollisuuksia sovellusten jakeluun, löydettävyyteen ja taloudelliseen hyödyntämiseen alustalla.

Discord korostaa haluaan olla paikka, jossa kehittäjät voivat tehdä kaiken tarvittavan: rakentaa, jakaa, levittää, tulla löydetyiksi ja monetisoida työnsä. Alusta tarjoaa kehittäjille mahdollisuuden integroida sovelluksensa tiiviisti osaksi Discord-yhteisöjä, jolloin ne ovat helposti jaettavissa ystävien kesken.

Kehittäjät ja käyttäjät voivat tutustua jo nyt saatavilla oleviin Aktiviteetteihin hyppäämällä äänikanavalle ja käyttämällä Raketti-painiketta. Lisäksi Discord tutkii mahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat liittää nämä uudet pelit ja sovellukset suoraan omiin tileihinsä, mikä mahdollistaisi niiden käytön palvelimien ulkopuolella. Tämän testaus alkaa 18. maaliskuuta, samaan aikaan kun SDK julkaistaan kehittäjien käyttöön.

Lue lisää Eurogamerista:
https://www.eurogamer.net/discord-is-letting-third-party-developers-create-games-to-play-on-its-platform

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu