SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kerää pisteitä ja käytä elementtivoimia pelissä “Mushy Score”

Lahtelainen Paahtimo Games on julkaissut Mushy Scoren. Pelissä pelaajat ohjaavat söpöä Mushy-hahmoa, joka seikkailee lähimetsässä ja taistelee henkensä edestä. Tehtävänä on selviytyä loputtomista vihollisaalloista keräten pisteitä ja pyrkien saavuttamaan mahdollisimman korkean pistemäärän. Pelin perusideana on selviytyä mahdollisimman pitkään ja kokeilla, kuinka korkealle pistelistan kärkeen pelaaja pystyy itsensä kampeamaan.

Mushy Score tarjoaa vauhdikasta pelattavuutta erilaisia vihollistyyppejä vastaan. Pelin grafiikka on värikästä pikselitaidetta. Pelaajat voivat käyttää erilaisia elementtivoimia hahmonsa vahvistamiseen. Pelin aloittaminen on helppoa, mutta haasteet kasvavat nopeasti, mikä tarjoaa pelaajille jatkuvasti uusia testejä taidoilleen.

Mushy Scoressa on yksinpelitila ja se tukee Steam-saavutuksia sekä Steam Cloud -palvelua. Lisäksi peli tukee täysin ohjainpelaamista. Pelin julkaisun yhteydessä tarjottiin myös alennus, joka on voimassa 14. maaliskuuta asti.

Tämä uutuuspeli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden testata reaktiokykyään ja strategista ajatteluaan selviytyäkseen mahdollisimman pitkään ja saavuttaakseen uusia ennätyksiä. “Mushy Score” on nyt saatavilla, ja se odottaa uusia pelaajia astumaan rohkeasti metsän siimekseen ja ottamaan haasteen vastaan.

Mushy Score Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2480740/Mushy_Score/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu