SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kerää sääntöpisteitä ja määritä uudelleensyntymisesi ehdot pelissä “New rule: The game is…”

Smart Blob Studiosin “New rule: The game is…” mullistaa käsityksen perinteisistä räiskintäpeleistä tarjoamalla pelaajille mahdollisuuden muokata pelin sääntöjä lennosta. Kyseessä on vauhdikas twinstick shooter -peli, jossa pelaajat keräävät tasojaan vastaavia sääntöpisteitä. Nämä pisteet mahdollistavat pelin sääntöjen muuttamisen pelaajan toiveiden mukaan.

Pelissä kuolema ei tarkoita perinteistä “Game Over” -loppua, vaan pelaajat voivat valita, miten he haluavat peliin palata, mikä lisää strategisen suunnittelun merkitystä. “New rule: The game is…” sisältää kymmenen erilaista tasoa, jotka sijoittuvat vaihteleviin ympäristöihin ja paikkoihin. Sen sijaan, että pelaaja keräisi perinteisiä kokemuspisteitä ja nousisi tasoissa, hän kerää sääntöpisteitä, joita käyttämällä voi vaikuttaa pelin kulkuun.

Pelissä on lukuisia sääntöjä, joita pelaaja voi lukita auki edetessään tasoissa. Maasto muuttuu jatkuvasti, mikä pitää pelikokemuksen tuoreena ja haastavana. Graafisesti peli erottuu edukseen 3D-grafiikoillaan, jotka hyödyntävät voxeleita ja dynaamisia valotehosteita.

“Pelissä menestyminen vaatii sopeutumiskykyä, selviytymistaitoja ja strategista ajattelua. Tartu aseeseesi ja selvitä, oletko valmis haasteeseen!” Playtest-versio on nyt avoinna, tarjoten pelaajille ennakkomaistiaisen tästä innovatiivisesta pelikokemuksesta.

Testaa peliä Steamissa ja lisää se toivelistallesi:
https://store.steampowered.com/app/2199350/New_rule_The_game_is/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu