SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kerää valuuttaa taivaalta uudessa “Loot Rain” -pelissä

Tamperelaisen Visage Gamesin uunituoreessa “Loot Rain” minipelissä pelaajat keräävät taivaalta satavaa valuuttaa, mutta tässä on juju: valuutan keräämiseksi on piirrettävä erilaisia muotoja. Peli haastaa pelaajien nopeuden ja tarkkuuden, sillä valuutan arvo määrittää piirrettävän muodon monimutkaisuuden.

“Loot Rain” asettaa pelaajat aikaa vastaan. Tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon valuuttaa ennen kuin aika rientää. Mielenkiintoisen lisän peliin tuo ajastin, joka kiihtyy, jos pelaajalla kestää liian kauan läpäistä yksi valuuttavyöry. Onneksi ajastin resetoituu joka aallon jälkeen, kun pelaaja saavuttaa Overflow-tilan.

Pelin strateginen elementti tulee esille, kun pelaajat voivat käyttää ansaitsemiaan pisteitä helpottaakseen piirtämistä ja parantaakseen piirtokynän ominaisuuksia. Lisäksi pelissä on Power-Up -tehosteita, jotka tekevät valuutan keräämisestä entistä jännittävämpää.

Pisteiden kerryttäminen ei ole vain henkilökohtaista tyydytystä varten, sillä korkeat pisteet takaavat pelaajille paikan Leaderboards-listalla. Tämä lisää kilpailullista elementtiä peliin. Pelaajat voivat myös olla rauhallisin mielin pelatessaan, sillä “Loot Rain” on kehitetty puhtaasti intohimon voimin. Peli on täysin ilmainen, eikä sisällä mikrotransaktioita tai mainoksia.

Pelin valuutan keräämiseen liittyvät muodot ovat seuraavat: kolikot kerätään ympyröiden, jalokivet kolmioiden, setelit suorakulmioiden ja timantit tähtien avulla.

Lataa peli ilmaiseksi Google Play Storesta:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.VisageGames.LootRain

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu