SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kerro pelijamimuistosi Suomen Pelimuseon näyttelyyn

Suomen Pelimuseo järjestää erikoisnäyttelyn kotimaisista pelijameista 8. joulukuuta 2023 – 31. maaliskuuta 2024. Näyttelyyn ollaan keräämässä erilaisia tarinoita ja kokemuksia, jotka kuratointitiimi aikoo sisällyttää osaksi tulevaa näyttelyä.

Oletko osallistunut pelijamiin ja kokenut jotain erityisen mieleenpainuvaa? Oliko se ensimmäinen pelisi, uusi ystävyyssuhde, yrityksen perustaminen, rakastuminen tai kenties uran alku pelintekijänä? Erityisesti toivomme kuulevamme tarinoita suomalaisista pelijameista tai suomalaisten kokemuksista ulkomailla.

Näyttelyn tarkoituksena on tuoda esiin monipuolinen kattaus suomalaiseen pelijamikulttuuriin liittyviä ääniä ja näkökulmia. Näyttely tulee olemaan lainattavissa ja sen suunnittelu mahdollistaa paikallisten pelijamikohtausten nostamisen esille näyttelyn matkatessa eri paikkakunnilla.

Kertomuksia ja tarinoita otetaan vastaan sekä suomeksi että englanniksi. Valitut tarinat käännetään ja muokataan sopimaan näyttelyn formaattiin.

Lisäksi näyttelyyn kerätään pelijameissa jaettuja osallistujanappeja, jotka tulevat osaksi erillistä installaatiota. Nappinsa voi lähettää osoitteeseen:

Museokeskus Vapriikki
Outi Penninkangas
Alaverstaanraitti 5
33100 Tampere

Jos haluat napit takaisin näyttelyn jälkeen, liitä mukaan lisäviesti, jossa on osoitetietosi.

Lue lisää ja kerro tarinasi Google Formsissa:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZcHp7oS4snI_L-tOmb1bldm1fesazXgg7feOM1GDm1TRUHg/viewform

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu