SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Koe “Glowpop”:n mysteerinen maailma Next Festin demoversion kautta

Turkulaisen Punnu Gamesin “Glowpop” on toimintaseikkailupeli, joka kutsuu pelaajat sukeltamaan salaperäisen keltaisen tutkimusmatkailijan, Yellow Punnun, saappaisiin. Pelissä pelaajien tehtävänä on selvittää, mikä on kohdannut kadonneen Green Punnu -hahmon, matkustaen läpi neljän kiehtovan planeetan. Jokaisella planeetalla on tarjota viisi arvoituksellista karttaa, jotka ovat täynnä haasteita ja vaaroja, kuten teräviä piikkejä ja vaarallista happoa.

Pelin keskiössä on Yellow Punnu, jonka matkaan liittyvät myös hänen toverinsa Blue ja Red Punnu. Yhdessä he yrittävät ratkaista Greenin katoamisen arvoituksen ja paljastaa samalla universaalia uhkaa kantavan salaisuuden. Glowpop erottuu erityisesti visuaalisesti houkuttelevalla taide-tyylillään ja tarjoaa pelaajille sekä tutkimisen iloa että päänvaivaa aiheuttavia mysteerejä.

Peli haastaa pelaajat testaamaan taitojaan, ratkomaan mysteereitä ja kohtaamaan tulevat vaarat. Glowpop on nyt saatavilla demoversiona Steam Next Fest -tapahtumassa, joten pelaajat voivat kokea osan tästä mysteerisestä seikkailusta ennen pelin varsinaista julkaisua. Peliin voi myös lisätä toivelistalleen Steamissa, jotta ei missaa sen varsinaista julkaisua.

Kehittäjät toivottavat pelaajat tervetulleiksi antamaan palautetta, tukemaan projektia ja raportoimaan mahdollisista bugeista Discord-kanavansa kautta. Pelaajapalautetta arvostetaan suuresti, ja se auttaa tekemään pelistä entistä paremman.

Glowpopin demo on nyt testattavissa Steam Next Festissä:
https://store.steampowered.com/app/2494270/Glowpop/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu