SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Koe Tensorin “Pools”-pelin ainutlaatuinen maailma demoversion kautta

Jyväskyläläisen Tensori-studion uusimman pelin “Pools” demoversio on nyt saatavilla Steamissa. Tämä peli, joka on sekoitus psykologista kauhua ja tilojen tutkimista, tarjoaa pelaajille ensimmäisen kosketuksen sen ainutlaatuiseen maailmaan.

“Pools” poikkeaa perinteisistä kauhupeleistä, kuten Amnesia ja Outlast, korostaen syvemmin tunnelmaa ja ympäristön tutkimista. Pelin erityispiirteenä on loputtomien uima-allashuoneiden sokkelo, jossa todellisuus ja mielikuvitus lomittuvat saumattomasti. Tämä luo immersiivisen ja ainutkertaisen pelikokemuksen.

Demoversio tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tutustua pelin keskeisiin mekaniikkoihin, kuten tilojen tutkimiseen ilman käyttöliittymää tai dialogia. Tämä lisää pelaajan uppoamista pelin maailmaan. Pelin liikkumis- ja vuorovaikutusmekaniikat on suunniteltu mahdollisimman todentuntuiseksi, mukaan lukien esimerkiksi vedessä liikkumisen hitaus.

“Pools” demossa on saatavilla yksi pelin ainutlaatuisista tasoista, tarjoten esimakua pelin monipuolisesta ja kiehtovasta akustiikasta, joka on yksi pelin keskeisistä elementeistä. Tensorin kehittäjätiimi on panostanut erityisesti pelin äänimaailmaan, mikä korostuu myös demossa.

Tämä demo antaa pelaajille mahdollisuuden syventyä pelin enigmaattiseen maailmaan, jossa jokainen askel voi johtaa uuteen mysteeriin. Poolsin demo on ensimmäinen kosketus pelin syvälliseen ja moniulotteiseen seikkailuun.

Pelin Steam-sivu:
https://store.steampowered.com/app/2663530/Pools/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu