SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kohtaa pimeyden olentoja “Morbid: The Lords of Ire”:n demossa

Vaasalaisen Still Running -studion Morbid: The Lords of Ire tuo pelaajille uuden ulottuvuuden taisteluun pimeyden voimia vastaan. Pelisarjan uusin osa, jatkoa suositulle isometriselle Souls-tyyliselle toimintaroolipelille “Morbid: The Seven Acolytes”, vie pelaajat jälleen synkkään maailmaan, jossa kauhut ja kärsimys vallitsevat.

Pelaajat ohjaavat sankari Striveriä taistelussa hirviömäisiä olentoja vastaan uudessa 3D-perspektiivissä. Pelissä on monipuolinen valikoima aseita, varusteita ja siunauksia, joilla voi hävittää tielle osuvat kammottavat olennot.

Morbid: The Lords of Ire rakentaa edeltäjänsä mielenterveysjärjestelmän varaan. Taistelutavan valinta vaikuttaa merkittävästi pelimaailmaan. Mielipuolisuus voi tuoda valtavan voiman, mutta suuren henkilökohtaisen riskin kera, ja se muuttaa dynaamisesti pelaajan kokemusta ympäröivästä maailmasta.

Peli vie pelaajat viiden eri alueen läpi Iren maassa, jossa jokaisella alueella on omat ainutlaatuiset ryhmittymänsä. Alueet vaihtelevat lumisista vuoristoista mätäneviin kaupunkeihin. Pelaajan tehtävänä on puhdistaa nämä maat pahuudesta.

Pelin edetessä pelaajan on kohdattava viisi pelottavaa Iren herraa. Lisähaastetta tuo pelin jokaisella tasolla piileskelevät ainutlaatuisen voimakkaat ja pimeät olennot.

Morbid: The Lords of Ire tarjoaa monipuolisen ympäristön tutkittavaksi viidellä eri alueella, joissa jokaisessa on omat painajaismainen visionsa ja vatsaa vääntävät olennot. Pelaajat voivat kokeilla erilaisia pelityylejä aseiden, riimujen ja siunausten avulla. Taistele säilyttääksesi järkesi tai anna periksi hulluudelle ja käytä sitä hyväksesi. Pelissä on luvassa haastavia taisteluita kauhistuttavia vihollisia, pimeitä hirviöitä ja eeppisiä pomoja, Iren herroja, vastaan. Morbid-sarja astuu uuteen ulottuvuuteen siirtyessään uuteen 3D-perspektiiviin.

Lataa demo itsellesi Steamista:
https://store.steampowered.com/app/2171560/Morbid_The_Lords_of_Ire/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu