SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kutsu pelitutkijoille: Lähetä artikkelisi GamiFIN 2024 -konferenssiin

GamiFIN-konferenssi kutsuu tutkijoita lähettämään artikkeleita, postereita ja hakemuksia tohtorikonsortioon vuodelle 2024. Konferenssi järjestetään jälleen Pohjois-Suomen lumoavissa maisemissa ja se tarjoaa mahdollisuuden tutkijoiden keskinäiselle vuorovaikutukselle ja uusimpien tutkimustulosten jakamiselle pelillistämisen saralla. Hyväksytyt täyspitkät ja lyhyet artikkelit lähetetään julkaistavaksi CEUR Workshop Proceedings -julkaisusarjassa, joka on tunnustettu avoimen saatavuuden ISSN-julkaisusarja.

Täyspitkien ja lyhyiden artikkelien viimeinen jättöpäivä on siirretty marraskuun 19. päivään. Rekisteröintiajan päättyminen on 18. helmikuuta 2024. Konferenssi itsessään pidetään 2.-5. huhtikuuta 2024.

Teemoja, joihin artikkeleita toivotaan, ovat muun muassa käyttäjäkokemus, pelillistäminen koulutuksessa, esports, virtuaalitodellisuus ja tekoäly sekä monia muita pelillistämistä ja sen vaikutuksia eri elämänalueilla käsitteleviä aiheita.

Artikkelien toimitusohjeissa korostetaan, että niiden tulee olla 5-10 sivua pitkiä (lähdeluettelo poisluettuna) ja noudattaa tietyt muotovaatimukset. Kaikki artikkelit käyvät läpi kaksois-anonymisoidun vertaisarvioinnin. Posterien ja tohtorikonsortion hakemusohjeet tarjoavat ohjeistuksen näiden osa-alueiden erityisvaatimuksiin.

Lisäksi hyväksyttyjen artikkelien kirjoittajilla on mahdollisuus laajentaa työtään ja lähettää laajennettuja versioita tiettyihin journaaleihin, jotka keskittyvät digitaalitalouden, internetiin liittyvien töiden tai ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen näkökulmista.

GamiFIN-konferenssi on merkittävä tapahtuma pelillistämisen tutkimuksen alalla ja se kutsuu tutkijat esittelemään innovatiivisia ideoitaan ja saamaan arvokasta palautetta kollegoiltaan ympäri maailman.

Lisätietoja GamiFIN-sivuilta:
https://gamifinconference.com/cfp2024/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu