SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Legend of Grimrock” saapuu Nintendo Switchille

Nintendo Switchin pelivalikoima laajenee, kun espoolaisen Almost Humanin peli “Legend of Grimrock”, saapuu alustalle 15. tammikuuta. Alunperin 2012 julkaistu “Legend of Grimrock” yhdistää perinteisen luolastoseikkailun moderniin toteutukseen. Peli sijoittuu Grimrockin vuorelle, jonne ryhmä vankeja on karkotettu. Heidän ainoa mahdollisuutensa vapauteen on selviytyä vuoren syövereissä, kerros kerrokselta.

“Legend of Grimrock” haastaa pelaajat taktisella reaaliaikaisella taistelulla ja ruutupohjaisella liikkumisella. Peli on täynnä ovelia piilotettuja kytkimiä, salaisuuksia, ansaloukkuja ja hirviöitä. Pelaajan älykkyys ja havainnointikyky ovat avainasemassa, sillä pulmien ratkaiseminen ja tutkiminen ovat pelin ytimessä. Pelaajat pääsevät tutkimaan Grimrockin vuoren laajoja tunneliverkostoja, paljastamaan salaisuuksia ja selviytymään vaarallisista luolastoista.

Pelaajat voivat luoda neljän hahmon ryhmän, mukauttaen hahmoja eri rotujen, luokkien, taitojen ja piirteiden avulla. Taistelussa voidaan hyödyntää loitsuja, jotka luodaan ruuneista, sekä taistella hirviöitä vastaan monipuolisella aseistuksella. “Legend of Grimrock” tarjoaa aidon luolastoseikkailukokemuksen, jossa ruutupohjainen liikkuminen yhdistyy tuhansiin ruutuihin, jotka ovat täynnä piilotettuja kytkimiä, painelaattoja, liikkuvia seiniä, leijuva kristalleja, unohdettuja alttareita, luukkuja ja paljon muuta.

https://www.nintendo.com/us/store/products/legend-of-grimrock-switch/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu