SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Lempo” – Suomalaiseen mytologiaan pohjautuva kauhupeli julkaistaan syyskuun 7. päivä

Syyskuun 7. päivä nähdään odotettu pelijulkaisu, kun One Trick Entertainment tuo markkinoille psykologisen kauhupelin “Lempo”. Peli saa julkaisuvoimaa PID Gamesin ja Gamersky Gamesin toimesta. Se on saanut vaikutteensa suomalaisesta mytologiasta.

Lempo vie pelaajat Metsänpeiton pimeään ja salaperäiseen maailmaan. Peli keskittyy Pauliin, tavalliseen 9-5 työntekijään, joka eksyy metsään työpäivänsä jälkeen. Paulin on selvitettävä, mitä Metsänpeitossa on aiemmin tapahtunut ja kuinka päästä takaisin normaaliin elämään ennen kuin metsä nielee hänet kokonaan.

“Uskotko fantasiamaailmoihin? Minä en uskonut. Kunnes huomasin olevani yhdessä.”

Peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tutkia Metsänpeiton synkkää metsää, jossa jokainen askel on tarkkaan harkittava. Taskulampun ja sytyttimen avulla pelaajat voivat valaista ympäristöä ja etsiä esineitä sekä ratkaista arvoituksia. Pelissä ei tarvitse taistella, mutta arvoituksia ratkomalla pelaaja pääsee syvemmälle Metsänpeiton salaisuuksiin.

Erityistä huomiota on kiinnitetty pelin psykologiseen ja visuaaliseen ilmapiiriin. Pelaajat joutuvat kohtaamaan “kuviteltavissa olevan ulkopuolella olevia olentoja”, kuten pelin kehittäjät kuvaavat.

Peli sisältää materiaalia, joka ei sovellu kaikenikäisille, minkä vuoksi pelaajien harkinta on suositeltavaa.

Onko sinulla mitä vaaditaan paeta Metsänpeitosta sekä fyysisesti että henkisesti ehjänä? Selviydytkö Lempo-pelin arvoituksista ja mysteereistä? Kaikki selviää 7. syyskuuta, kun Lempo saapuu pelimarkkinoille.

Lempo Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/1891620/Lempo/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu