SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Longtailin uusi traileri lupaa unohtumatonta seikkailua

Tamperelaisen Hologram Monsterin kehittämä 3D-tasohyppelyseikkailupeli Longtail on ottanut jättiharppauksen eteenpäin uuden, sykähdyttävän trailerin myötä. Traileri tarjoaa houkuttelevia vilauksia pelin dynaamiseen maailmaan ja jännittävään pelimekaniikkaan, luvaten pelaajille ennennäkemättömän seikkailun. Longtail yhdistelee parhaat elementit metroidvania-tyylisestä tutkimuksesta, Zelda-inspiroiduista luolastoista ja dynaamisesta tasohyppelystä.

Tuore traileri esittelee Longtail-pelin jännittävimpiä ominaisuuksia, tarjoten eksklusiivisen näkymän päähenkilön ketteriin hiekkalautailutaitoihin ja sydämellisiin kohtaamisiin Paqui-pekarin kanssa. Viehättävällä ja toiminnantäyteisellä videolla pelin sulava yhdistelmä metroidvania-tyylistä tutkimusta, Zelda-henkisiä luolastoja ja dynaamista 3D-tasohyppelyä vangitsee katsojien huomion.

“Olemme innoissamme, että saamme jakaa tämän kurkistuksen Longtailin värikkääseen maailmaan”, toteaa Hologram Monsterin luova johtaja Tony Kihlberg. “Tämä traileri esittelee vain murto-osan siitä seikkailusta ja jännityksestä, jonka pelaajat voivat kokea. Olemme luoneet kiehtovaa kokemusta sydämemme kyllyydestä ja haluamme jakaa sen pelaajien kanssa ympäri maailman.”

Hienosti suunnitellun maiseman taustalla ja salaisuuksia täynnä oleva Longtail lupaa jännittävän seikkailun. Pelaajat sukeltavat monimutkaisesti suunniteltuihin luolastoihin, paljastavat kätkettyjä aarteita ja hallitsevat Longtailin liikkumistaitoja uppoutuen lumoavaan ja mukaansatempaavaan maailmaan.

Uusi traileri toimii kutsuna liittyä Longtailin matkaan, jossa yhdistyvät nostalgisesti innovaatio. Se on seikkailu, joka valloittaa niin pitkäaikaisten 3D-tasohyppelypelien fanien kuin uusien tulokkaidenkin sydämet.

Lue lisää pelin nettisivuilta:
https://longtailgame.com/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu