SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Metacore laajentaa Berliiniin saavutettuaan 50 miljoonaa latausta

Metacore, yhtiö joka kehitti suositun mobiilipelin Merge Mansion, on ilmoittanut pelin saavuttaneen 50 miljoonaa latausta. Yhtiö aikoo laajentua ja on avannut uuden toimipisteen Berliinissä. Berliinin toimipaikka keskittyy pelin kehittämiseen ja tulevaisuuden suunnitelmiin.

Yhtiön toimitusjohtaja Mika Tammenkoski kertoi, että Metacoren tiimi on kasvanut vuoden 2020 alun 15 henkilöstä 170 henkeen. “Berliinissä on jo valmiiksi vahva osaamiskeskus peliteollisuudessa, mutta myös teknologia- ja viihdealalla laajemmin,” Tammenkoski sanoi. Hän näkee, että yrityksellä on vielä paljon potentiaalia ja että “olemme vasta aloittamassa”.

Merge Mansion juhli hiljattain kolmatta vuosipäiväänsä ja pelissä on meneillään useita juhlatapahtumia sekä uusia Halloween-teemaisia kosmeettisia lisäyksiä. Pelin mainoskampanjat ovat myös osoittautuneet tehokkaiksi uusien pelaajien houkuttelemisessa. Viimeisin mainoskampanja sisälsi näyttelijä Pedro Pascalin hahmona, joka pyrkii ratkaisemaan pelin arvoituksia pelaajan tavoin.

Tammenkoski paljasti myös, että Metacore suunnittelee uusien pelien kehittämistä. “Tällä hetkellä Merge Mansion määrittelee suurelta osin Metacoren identiteettiä, mutta tavoitteenamme on rakentaa peliportfoliota. Suurin pullonkaulamme tällä hetkellä on lahjakkuus, joten tarvitsemme lisää osaavia ihmisiä rakentamaan pelejä ja viihdyttämään pelaajia,” hän totesi.

Lue lisää:
https://venturebeat.com/games/merge-mansion-hits-50m-downloads-metacore-expands-to-berlin/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu