SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Moderni rakkaustarina “D T F”: valitsetko tanssin ja romanssin vai yksinäisen kotiinpaluun?

“D T F” on visuaalinen romaani, joka on luotu 72 tunnin aikana Valentines Jam 2024 -tapahtumassa, jonka teemana oli ystävänpäivä. Peli tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman rakkaustarinan kerrontaan käyttämällä pelkästään emojeita dialogissa. Se kutsuu pelaajat tutkimaan, voiko modernissa rakkaustarinassa löytää romanssia tanssilattialta, vai päättyykö ilta yksinäisyyteen. Peliin sisältyy aikuisten teemoja ja sen pelaaminen on jätetty pelaajan harkinnan varaan.

Pelin erottaa muista sen sisältämä minipeli, joka kuvaa pelaajan hahmon humalatilaa tanssilattialla. Minipelin tavoitteena on välttää noloja tilanteita pitämällä yllä itsehillintää ja keskittymällä olennaiseen. Pelaajia neuvotaan liikuttamaan hiirtä terävästi momentumin kasvattamiseksi, sillä pelin fysiikka vaatii taitoa ja hienovaraisuutta. Tämä lisää peliin haasteellisuutta ja tuo siihen uuden ulottuvuuden.

Pelin kehittäjät ovat painottaneet, että kokemuksen maksimoimiseksi pelin pelaaminen koko ruudun tilassa on suositeltavaa, kehottaen pelaajia nauttimaan pelistä ja sen tarjoamasta ainutlaatuisesta lähestymistavasta rakkaustarinaan.

Pelaa peliä selaimessa itch.io:ssa (k18):
https://guron.itch.io/dtf

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu